30 юни е крайният срок за плащане на първата вноска за данък

...
30 юни е крайният срок за плащане на първата вноска за данък
Коментари Харесай

Изтича срокът за плащане на първа вноска за данъка на жилището и колата

30 юни е крайният срок за заплащане на  първата вноска за налог здания и налог МПС , припомнят от дирекция " Общински доходи " на Столичната община. След това върху дължимите суми стартират да се начисляват лихви. 

До края на юни би трябвало да бъде платена и  втората вноска на такса битови боклуци .  

Плащане може да се направи във всеки от 22-ата районни отдела  на дирекция " Общински доходи ",  без значение от адреса на недвижимата благосъстоятелност . Всички каси разполагат и с ПОС устройства. 

Местните налози и такси могат да се издължат и по банков път, посредством други финансови институции, както и онлайн през електронната страница на Столичната община.

За да получите  ПИН код , с който да вършиме информации или да плащате локалните си налози е належащо единствено да визиите документ за идентичност в някоя от районните данъчни служби, прецизират от Столичната община.

 istock istock
Припомняме  периодите през годината , в които би трябвало да се внасят локалните налози и такси, с цел да не натрупат лихви върху отговорностите: 
Данък недвижими парцели и налог МПС: 30 юни – първа вноска и 31 октомври – втора вноска.Такса битови боклуци – четири вноски: 30 април, 30 юни, 30 септември и 30 ноември.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР